LAHJAVINKIT VALMISTUVALLE!

24.05.2017

Valmistujaiset lähestyvät, joten olemme koonneet alle muutamia lahjaideoita valmistuville! Ideoista löytyy vaihtoehtoja tytöille, pojille, naisille ja miehille. 
1. Festina – miesten teräsrannekello, 139 €.


Sininen taulu ja punakullanväriset indeksit tekevät tästä Festinasta tyylikkään valinnan miehen käteen. Kellon ominaisuuksia ovat päivyri, viikonpäivänäyttö ja 24h näyttö. Taulun halkaisija on 43mm ja kello on 50M vesitiivis.2. Lasi-Kostamo - Suomi-malja, 125 €

Suomi- malja on suunniteltu Suomen itsenäisyyden kunniaksi ja saanut muotonsa Mäntyniemi-rakennuksesta. Sinisen maljan lisäksi on saatavilla myös valkoinen malja. Suomi-mallistoon kuuluu myös vaaseja eri väreissä, mm. valkea, kirkas, punainen, vihreä, lila, hinnat 89 – 116 €


3. Saurum Suomi Chippendale kakkulapio, tarjoushinta 49 €

Hopeinen Saurumin valmistama kakkulapio. Lahjasta saa yksilöllisen kauniilla kaiverruksella, joka tulee veloituksetta meiltä ostettuihin tuotteisiin.

4. Lumoava – Aarni, 125 €

Lumoavan kevään uutuus Aarni, 45/50 cm:n mittaisella ketjulla. Sarjassa on malleja sekä miehille että naisille: solmiopidin, kalvosinnapit, kaksi erilaista rannekorua, riipus, kääty ja korvakorut. 


5. Kalevala Koru – Elämän roihu –solmioneula, 95 €

Duudsonien suunnitteleman Elämän roihu –korusarjan solmioneula. Sarjaan kuuluu myös erilaisia riipuksia, korvakorut, sormus ja kalvosinnapit.

6. Lumoava – Hetki-rannekoru, 95 €

Heikki Hartikaisen suunnittelema kevään uutuus. Sarjaa täydentävät pitkä ja lyhyt riipus sekä korvakorut.

 

7. Kalevala Koru – Hehku vitriinillä, 249 €

Kalevala Korun Hehku-riipus ja Iittalan Suomi 100 –kokoelman Vitriini-korurasia tuovat yhteen kaksi muotoiluikonia satavuotiaan Suomen kunniaksi. Juhlavuotta varten luotu kokonaisuus loistaa uusissa hopean ja sinisen sävyissä. Rajoitetun aja saatavilla oleva juhlapakkaus on täydellinen lahjaidea kevään juhliin.


8. Cluse-rannekello, 89 €

Suositut Cluse-rannekellot ovat monen valmistuvan lahjatoive. Ihanan minimalistisia rannekelloja nahka- ja teräsrannekkeilla, hopean, puna- ja keltakullan väreissä.

 

Lisää lahjavinkkejä uusimmasta Korusi-lehdestä.

Takaisin »