KALEVALA KORUN SYKSYN UUTUUDET OSA 2 JA JOULUKORISTE 2019

21.10.2019

Kalevala Korun syksyn uutuuksien toinen osa on nyt ilmestynyt. Ensimmäisen osan tuotteet pääset katsomaan täältä

 

VUODEN 2019 JOULUKORISTE - SUDEN LAULU

Vuoden 2019 joulukoriste jatkaa Kalevala Korun vuonna 2005 aloitettua joulukoristeperinnettä. Vuoden 2019 koriste Suden laulu on sarjan 15. koriste. Joulukoristeen on suunnitellut Marja Arola

On sydäntalven yö. Pimeää metsää valaisevat vain kuu ja tähdet. Niiden loiste saa pakkashangen lumikiteet välkehtimään kuin tuhannet timantit. Valkean hangen alla on pupu Pikkukäpälän ja Isoloikan suojaisa pesäkolo. Siellä ne uinuvat suloisten poikastensa kanssa. Jostain kaukaa kuuluu suden kaihoisa laulu, kuin tuutulaulu, jonka säveliin pienokaiset nukahtavat joka ilta. Puput sen tietävät ja antavat ohjeeksi meillekin – onnea on nauttia arjen pienistä hetkistä, yhdessäolosta ja luonnon kauneudesta.

Joulukoriste 25 €

 

 

LEMMIKKIKORUT 

Iki-ihanista Euran sydän- ja Elämän roihu -sarjoista löytyy nyt koru myös perheen lemmikille! Kiinnitä pronssinen riipus lemmikkisi kaulapantaan korun mukana toimitettavalla tukevalla avainrenkaalla. Avainrenkalla varustettua riipusta voi käyttää myös avaimenperänä. Täydellinen lahjaidea perheen lemmikeille tai omaan avainnippuun!

Euran sydän 45
Elämän roihu 45 €

 

HELI KAUHANEN - KAIKUJA 

Luonto puhuu – kuuletko?
Kuuset kuiskivat
Vuokset vastaavat
Kalliot kaikuvat
Ne olivat täällä ennen meitä
Ne ovat täällä meidän jälkeemme
Ne kertovat ikiaikaisia tarinoita
Viestejä menneestä
Kaikuja tulevasta
Kuuletko?

 

Kaulakoru 165 €
Korvakorut 110 €

 

Takaisin »