ISÄLLE 8.11.2020!

27.10.2020

Isänpäivä lähestyy ja olemme koonneet teille valmiiksi ihania lahjaideoita!

 • Lumoava-korut
  Lumoava-koruista löydät monta ihanaa kotimaista lahjaideaa. Riipuksia, rannekoruja, sormuksia, solmioneuloja, kalvosinnappeja jne. 
  Juuri ilmestyneistä syksyn uutuuksista löytyy upea Grafiitti-sarja! 

  Heikki Hartikainen lähti suunnittelemaan Grafiittia tavoitteenaan löytää pintakuvio, joka olisi mielenkiintoinen ja maskuliininen. Hän päätyi pyörittelemään pyramidin mallia, ja lopullinen muoto löytyi huipullaan seisovista pyramideista. Korun pinnasta löytyy myös grafiitin kidejärjestelmä, ja tummennettu hopea muistuttaa hienosti grafiitin tummanpuhuvaa harmaata.

  Esimerkiksi Grafiitti-riipukseen on mahdollista kaivertaa jotain joka tekee lahjasta yksilöllisen, esimerkiksi tärkeä päivämäärä, lapsen nimi tai muu kaunis lyhyt teksti! Kaksi erilaista riipusvaihtoehtoa mustilla kivillä tai ilman kiviä (50 tai 70 cm), rannekorut hopeinen sekä hopeisen että nahkan yhdistelmä (eri mittoja), sormus, solmioneula ja kalvosinnapit. Grafiitti-sarja alk. 99 €.

 

 

 • Kellot
  Valikoimastamme löydät monet kellot juuri sinun isäsi käyttötarkoitukseen. Ranne-, tasku- ja seinäkellot, mekaaniset, automaatit, valosta lataavat, paristokäyttöiset, teräs-/titaanikuorella, nahkarannekkeella jne. Monesta eri hintaluokasta, tule tutustumaan valikoimaan!  • Marttiini-puukot ja kirveet
  Marttiinin tuotteissa perinteinen kotimainen puu, nahka sekä poronsarviluu kohtaavat modernit materiaalit. Kun sukupolvien mittaiset käsityöperinteet ja ammattitaito sekä nykyaikainen teknologia yhdistyvät syntyy puukko, jollaista ei ole toista.

  Puukkoja monesta eri hintaluokasta, alk. 24,90 € tai retki- ja vaelluskirveet alk. 59,90 €. 


 • Wood Jewel -puukot
  Kotimainen, Kolarissa valmistettu puukko on kaunis ja käytännöllinen lahja isälle. Valikoimista löytyy mm. puukkoja lapsille, vuolu- ja avauspuukkoja sekä lahjasettejä. ⁣Pääraaka-aineet ovat suomalainen visakoivu, poronsarvi ja värjätty viilukoivu.⁣ 

  Puukkoja monesta eri hintaluokasta, alk. 27 €. 

 

 • Kristallit: Viskilasit ja karahvit

  Onko isäsi esimerkiksi viskin tai konjakin ystävä?
  Bohemian kristallinen viskilasi ja kaunis karahvi tai vaikka konjakinlämmitin ovat toivottuja lahjoja isälle.   Tuotteesta riippuen lahjasta on mahdollista saada yksilöllinen kaiverruksella. Meiltä ostettuihin tuotteisiin kaiverrus veloituksetta!   Soita 014-522150, laita sähköpostia, laita viestiä yhteydenottolomakkeella tai somessa, vastaamme mahdollisimman nopeasti kaikissa eri kanavissa! 

Takaisin »